Städfirma Täby

Silguz Service AB – städfirma Täby

VI GER DIG

Små & stora uppdrag

Vi är ett professionellt företag som strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder. Oavsett om du behöver hjälp med daglig städning, veckovis underhåll av vår städfirma i Täby, så hjälper vi dig. Varmt välkommen att kontakta oss redan i dag. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal eller mejl!

Prisvärda tjänster

Letar du efter prisvärda tjänster av hög kvalitet? Då behöver du inte leta längre! Vi är det perfekta valet för dig. Vi är specialister inom städning och trädgårdsarbeten och erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Hör nu av dig på momangen för en gratis offert eller för en helt förutsättningslös träff!

Erfarenhet

Erfarenhet är nyckeln till framgång och när det kommer till städning och trädgårdsarbeten, kan du lita på Silguz Service AB för att leverera just det. Med våra många års erfarenhet inom branschen har vi byggt upp en stark kompetens och kunskap. Vi levererar resultat i högsta divisionen, det kan ni som presumtiv kund lita på!

VÅRA TJÄNSTER

Städfirma Täby

Vår motivation och passion för det vi gör är vad som skiljer oss från mängden. Varje medlem i vårt team är engagerad och målinriktad för att överträffa våra kunders förväntningar. Vi tar oss an varje uppdrag med entusiasm och strävar efter att leverera resultat av absolut högsta kvalitet. Vill du bli kontaktad, klicka här! Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er så att ni blir 100 procent nöjd. Våra priser står sig mycket väl i konkurrensern ifrån motsvarande företag i branschen!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Horisontvägen 75, 128 34 Skarpnäck

Ring oss

070-407 15 90

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär